woensdag 16 april 2014

joo-expo en eurovisie tv


⭐︎Pasen 2014⭐︎De afgelopen weken heb ik een zeer plezierige mailwisseling gehad met een predikante uit Brussel. Het begon met de vraag of een aantal afbeeldingen van mijn schilderijen gebruikt mochten worden voor de Paasdienst. Natuurlijk!
Het balletje rolde verder zonder dat ik het wist tot het moment dat ik weer een bericht kreeg waarin stond dat de dienst in Brussel uitgezonden zou gaan worden uitgezonden op de televisie...Eurovisie tv! Of mijn schilderijen daarvoor gebruikt mochten worden? 
Ik heb de mail minstens 3 keer gelezen... ik dacht: „Dit is ongelofelijk! Wat een podium krijg ik hiermee!” persbericht:

De dienst wordt muzikaal opgeluisterd door het Vocaal Ensemble Gaudeamus, o.l.v. Filips Pieters, Anna Rusakova (orgel), Ingrid Vercruysse (dwarsfluit), Matthias Nauwelaerts (piano), Rogier Sanders (trompet). De illustraties zijn van kunstenares Jolan van Elk .

Ik ben zó blij dat dit op mijn pad is gekomen! Met veel dank aan Ds. Anne Kooi.

Voor wie wil gaan kijken: zondag 20 april, 10.00 uur tot 11.00 uur, VRT - Eén 

Nu wil het geval dat wij hier geen belgische tv kunnen ontvangen maar de redactie van de VRT heeft mij verzekerd de uitzending op dvd te branden! 
Gelukkig hebben we vrienden met "de belg” op de tv dus als ik echt niet kan wachten dan mogen we daar kijken.*

4 opmerkingen:

Fijn dat je de moeite hebt genomen om een reactie achter te laten!