zaterdag 21 mei 2022

'Find your joy'

Beetje rare titel maar ik zal het uitleggen.  Ik volg al een paar jaar een beeldend kunstenaar uit Engeland, een zeer inspirerend mens! Haar naam is Louise Fletcher en zij heeft met haar schilderkunsten een wereldwijde community opgezet. Enorm gedreven en enthousiast neemt zij je mee in haar wereld van de abstracte schilderkunst. Ze woont in een geweldig landschap waar zij met haar hondje wandelt. (Dat schept een band, dat snap je!) Haar schilderijen zijn ook ge├»nspireerd door dit prachtige landschap! Zij heeft een heel team om zich heen verzameld en samen met deze mensen (die over de hele wereld wonen) geeft zij online lessen. Superknap hoe dat technisch allemaal in elkaar steekt.  Super leuk ook!

1 x per jaar heeft ze een gratis cursus die ze ‘Find Your Joy’ noemt. Opdrachten die begeleid worden door Zoom bijeenkomsten die via YouTube te volgen zijn. 

Veel tekst om te zeggen dat ik weer mee doe met deze online lessen. Altijd leuk! 

Korte uitleg: Je start met een groot vel dat je verdeelt in vakken door middel van afplak tape. Dan kies je 2 kleuren + zwart en wit. Ik koos voor alizerin crimson en cadmium yellow deep. En lekker mengen maar!Als het paarse tape eraf gaat ..... ♡

Ik heb dit echt al heel vaak gedaan maar het blijft een verrassing en een feestje! 


Afzonderlijk van elkaar zijn het fijne schilderijtjes, al zullen ze nooit een lijstje halen...
het blijft fijn om naar te kijken. Heerlijk om zo zonder bedoeling en doel te schilderen! 

Ik begrijp die ‘Joy' wel! 

2 opmerkingen:

  1. oh wauw ja echt heel erg mooi, daar blijf je naar kijken, dat ga ik ook eens proberen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaat steeds mis dat reageren! Vind het weer zeer inspirerend...

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je de moeite hebt genomen om een reactie achter te laten!