zaterdag 27 juni 2015

Aika


Het gaat goed met onze kleine druktemaker! Het is alsof je weer een baby in huis hebt... Korte nachten, opletten...opletten...opletten, ogen in je rug, huis puppy-proof enz. Ze leert snel, ook hoe ze oostindisch doof moet zijn! Ze doet erg haar best om vriendjes met Guus (de aanloopkater) te worden...poezentaal en hondentaal zijn echt verschillend... Aika mept tegenwoordig ook met haar voorpoten als Guus iets doet wat ze niet wil! :-) Ze is vriendjes met de buurhonden geworden, totaal niet onder de indruk van hun formaat (50+kilo beesten)

Wij begrijpen elkaar ook steeds beter, ik ken haar puppy streken en zij leest mijn lichaamstaal als de  beste! So far, so good!3 opmerkingen:

 1. Het leven van een pup valt niet, voed je vrouwtje maar eens op, dat zij weet dat je naar buiten moet, dat er van alles is waar je, je tanden in wilt zetten, en je je best doet om het vrouwtje te laten lachen.
  Enkel nog het vertederend aankijken dat eenmaal onder de knie krijgen ..... dan liggen de dogkoekies in hand.. uuhh poot bereik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. maar A dat vertederend aankijken kan ze al als de beste, zie dat kopje
  Prachtige foto Joo
  je hebt het maar druk met zo'n jeugdige dame in huis

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je de moeite hebt genomen om een reactie achter te laten!